Снимка БулфотоСкандалът между известен наш политик и министър се разраства.Заместник-председателят на ПП

...
Снимка БулфотоСкандалът между известен наш политик и министър се разраства.Заместник-председателят на ПП
Коментари Харесай

Тошко Йорданов към Кирил Петков: Да поизлъжем малко, ама мъничко, ей, така

Снимка Булфото

Скандалът сред известен наш политик и министър се разраства.

Заместник-председателят на Политическа партия " ИТН " Тошко Йорданов упрекна в неистина служебният министър на стопанската система Кирил Петков. Според ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ назначеният от Радев за министър лъже за събитията, при които е ходил в офиса на Слави Трифонов.

" Да поизлъжем малко, но мъничко.. ей, по този начин... да не е без никак...``, написа Тошко Йорданов в една от обществените мрежи.



Повод за думите е изявлението Петков, който съобщи, че не той е търсил Слави Трифонов за среща, а хора от неговата партия.

В кабинета ми пристигна член на Има Такъв Народ и сподели: „ Много одобрявам работата ви като министър, както и тази на Асен Василев. Мога ли да ви направя среща с Тошко Йорданов, тъй като доста бих се радвал да бъдете част от кабинета на Има Такъв Народ? ", съобщи Петков и изясни, че на втората намира се е видял точно с Тошко Йорданов, който самичък е предложил да го срещне със Слави Трифонов. Чак на третата среща Петков е отишъл в офиса на водача на Има Такъв Народ.

Пред Българска национална телевизия Трифонов сподели напълно друго. По думите му точно Петков и Василев са отишли при него, с цел да се предложат за министри, тъй като желали да вземат участие в държавното управление му и да продължат работата си.

Припомняме, че по-рано през днешния ден съпредседателят на " Демократична България "  Христо Иванов призна, че е ходил в офиса на Трифонов и се е срещал с него, само че посочи, че това е било само, с цел да опитат реализация с третия мандат. Двамата се срещнали на 7 август, написа trud.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР